100 great måder at spare penge

For de fleste af os lære at spare penge er ikke let. Dine venner ønsker at gå til middag og har dyre drikkevarer, du ønsker at leve i det pæneste sted du har råd til og hvis du har børn, de dybest set ønsker alt. Hvis du ikke har tillid til dine naboer (eller faktisk din Husfæller), derefter overveje at få dine varer leveret til en Amazon Locker ikke til din dør. Byområder indeholder masser af disse sikre bure, så du kan vælge et skab på det mest bekvemme beliggenhed. De også giver dig mulighed at afhente dine varer i din fritid snarere end venter i Parlamentet for leverancer.

Oprette et budget baseret på dine månedlige indtægter og udgifter. Et budget er det værktøj, der får dig til at holde kursen økonomisk hver måned. Et budget viser dig præcis hvor dine penge vil så du kan vide, om du er på rette spor med din indkomst og udgifter. Det er din plan for at nå dine økonomiske mål.

Næste, tage en god hårdt kig på din forsikring muligheder og ikke tøve med at afhente telefonen og spørge dit forsikringsselskab for bedre tilbud, (billigere). Som regel et forsikringsselskab vil ikke opdatere dig på billigere forsikring muligheder indtil du faktisk bede dem (vi alle ved, hvorfor det ville være tilfældet).

Jeg er begyndt at indse, at det er pengene værd, for visse tøj hæfteklammer, der kan vare mange år og være slidt næsten året rundt, for at bruge lidt flere penge for at få meget højere kvalitet, og derefter gøre den indsats, der kræves for at opretholde dem godt.

Nogen med en månedlig kreditkort eller pant betaling ved, hvor dyrt det er at fortsætte med at betale renter på en høj balance. Betale ned gæld er en af de bedste måder at administrere penge effektivt, som at reducere mængden af principal skyldte også reducerer mængden af interesse en person vil betale. Figur gæld betalinger til et månedligt budgetplan at sikre, at der er penge nok til rådighed til at betale denne gæld. Betale ned gæld betyder ikke nødvendigvis, skrabe sammen nok penge til at betale hver kredit balance. Det betyder blot, betale ekstra på kreditkort eller lån betalinger. Hvis minimumsbetaling grund er $20, vil en betaling på $40 barbere lidt det samlede skyldige beløb. Gør bi-ugentlige afdrag på realkreditlån i stedet for månedlige betalinger kan skære tusindvis af dollars af interesse fra et boliglån. Når kreditkort saldi er betalt ned, bruge kort når det er nødvendigt og forsøger at betale dem i fuld hver måned.

Bare et par mere at tilføje til listen. Tjek din brændstoføkonomi på bilen, især hvis du kører grundigt. Med gaspriserne den måde, de, Køb et køretøj, kan du få 10 eller flere mpg vil mere end din nuværende bil hurtigt betale for sig selv.

Ligesom alle andre aspekter af livet, vil give dine børn nogle autonomi over deres finanser uundgåeligt resultere i fejl og muligheder for at lære af disse fejl. Når det kommer til penge, er det bedre for dine børn at gøre fejl, når de er unge og finansielle indsatserne er lav. Hvis dine børn tilbringer alle deres penge, lad dem oplever konsekvenserne. Du kunne også overveje at udvide dem et lille lån, men altid med kravet om, at de tilbagebetale det.

Det er ikke nødvendigt at være i god form til at få involveret, fordi medicin ikke er for raske mennesker. Selvom nogle forskning søger en sund krop, de fleste af dem på udkig efter rygere, eller overvægtige, eller astmapatienter. De interesserede, være forberedt på diminutive bivirkninger.

Afhængigt af din forretningsenhed er der en bred vifte af en korrekt måder du skal indgive din business skatter. Den nuværende amerikanske skattelovgivning for enkeltpersoner og små virksomhedsejere er meget kompleks. Og at få det rigtigt kan være svært for travle iværksættere.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.