Beginner’s Guide til at spare penge

Er du på udkig efter tips om hvordan man kan spare penge? Hvis så, du er i det nøjagtige sted du har brug at være! Nogle hjemmedyrkede skønhed produkter lyd for godt til at være sandt. Kokosolie, Sheasmør, coconut butter, bivoks, flydende luftfartsselskab olie er alle gode valg. Bruge arrowroot pulver og æteriske olier som mint og lavendel til at gøre alting. Du får billigt deodorant, barbersæbe, bug-off barer, solcreme barer og shampoo.

Hjælpeprogrammer. Få en idé om hvad du kan forvente at betale for værktøjer, når du endelig får et sted. Spørg tidligere klassekammerater, som bor i området, hvad de betaler. Du kan også slippe af kvarteret lejlighedskomplekser leasing kontorer og spørge hvilke utilities er inkluderet i lejen, og hvilke der ikke er.

Sprøjt lidt vand på alle retter i vasken, derefter slukke den mens skrubbe. Tænd for vandet tilbage på hvornår det er tid til at skylle. Hånd vaske op (versus en opvaskemaskine) én gang dagligt – og ikke at forlade vandet kører mens skrubbe — kan spare 200 til 500 gallons af varmt vand pr. måned. Det er ikke kun godt for miljøet; Det er godt for din tegnebog.

Leje film koste omkring en dollar om dagen, og kan være et stort problem, hvis ikke vendte tilbage til tiden. Så længe du bor inden for din bygrænsen, lånerkort er gratis og sene gebyrer er minimal. Du kan spare flere penge, hvis du sørger for at altid få dine varer tilbage til tiden.

Når du vente, indtil du er i restauranten til at beslutte, hvad du vil, vil du sandsynligvis være mere sulten fra duften af den lækre mad og tid du venter på din tjeneren/servitrice. Som et resultat, vil du ende med at bestille mere mad end du burde nok.

Men nogle gange, at finde et fuldtids job kan være sværere, end du troede det ville være – og du kan finde dig selv stadig på det deltids job, selvom du har en grad i hånd. Og selv hvis du lander et fuldtidsjob, din post-eksamen løn ikke kan være så højt som du troede det ville være.

Det eneste jeg ville ændre: ikke købe en bil, hvis du ikke skal. Mange af mine bekendte dimitterede fra college og købte en splinterny bil. Det er $300 i bil betalinger og $100-200 i forsikring (fuld dækning for lånet) pr. måned, at de ikke skal betale på deres gamle beater eller på en brugt bil. Det er virkelig tager en bid af dit budget.

Jeg er sikker på du har hørt, sandsynligvis mere end én gang, denne diversificering er en af de vigtigste begreber i at investere. For små virksomhedsejere, dette er et kritisk punkt, fordi mange af dem investere alle deres aktiver tilbage i deres virksomheder. Mens investere i din virksomhed er en god idé, bør du overveje indstilling grænser på det.

Penge kan også trækkes fra dine RRSP for din uddannelse. Under livslang læring Plan (programmet for livslang læring) kan du trække op til $20.000 for din uddannelse. Dette program giver dig 10 år til at betale penge tilbage, men heldigvis, du er ikke forpligtet til at begynde at betale det tilbage indtil 5 år efter du kandidat.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.