Hurtige lån leverer hurtige løsninger

Kviklån er selve essensen af hurtige lån. For nogle er ordlyden ”hurtige” måske ikke den mest positive vinkel på et lån. Hurtig kan nemlig ses som noget, der står for sløset eller ugennemtænkt. Og det er i den grad det sidste, som et lån må være.

Men det er forkert at beskue et hurtigt lån som et dårligt lån. Man skal hellere se det på den måde, at hurtige lån passer til hurtige problemer, som skal løses. Lange lån – den slags lån, som man tager via langsommelige låneprocesser hos banken – er til gengæld til de mere omfattende problemstillinger eller udfordringer i livet. Det kan være hvordan man får råd til en ny bil eller et større hjem.

Hvad er hurtige problemer?

Hurtige problemer kan være rigtig mange forskellige ting. Men det er typisk problemer, som opstår rimelig pludseligt, og som også forsvinder rimelig hurtigt igen. Det vil sige at et mindre lån typisk løser problemerne, men at løsningen af dem heller ikke har den store indflydelse på ens liv.

Det er måske ikke helt rigtigt. For nogle af de ting, som man kan bruge kviklån til – købe nyt udstyr til køkkenet, tage på ferie med vennerne eller betale en regning – er vigtigt for ens fremtid, selvom man måske ikke tænker så meget over det efterfølgende.

Hvad er et kviklån

Et kviklån er et lån med hurtig udbetaling eller måske et lån, som du tager via sms eller telefon. Som navnet antyder er det først og fremmest et lån, som man kan tage rigtig hurtigt. Det vil sige, at låneprocessen er ligetil og ikke kræver involvering fra en masse andre mennesker.

Tværtimod er det eneste du skal at give dine økonomiske informationer til låneudbyderen. Herefter tjekker en robot lynhurtigt, om du er berettiget til at få lån. Ofte handler det blot om nogle få, meget standard informationer om din økonomi. Når du er godkendt vil lånet typisk være overført til din konto inden for ganske få timer.

Tænk over dette hver gang du låner

At låne bør aldrig være en spontan beslutning – heller ikke selvom det drejer sig om de hurtige lån af en lidt mindre størrelse. Tværtimod er et sådan, at der altid bør ligge et helt klart og rimeligt motiv bag selve låneprocessen. Ellers ender man nemlig med at låne sig selv ind i en krog.

Det er også vigtigt at huske på, at et lån er et økonomisk boost, men ikke en økonomisk løsning. Har man generelt rod i økonomien, så bør man begynde at kigge indad og ændre på nogle af ens egne vaner og økonomiske mønstre. For bliver man ved med at låne for at lappe på situationen, så går det galt.

This entry was posted in Pro Life Tips. Bookmark the permalink.