Hvad er den bedste måde at få rige, især hvis du er fattig nu?

Vi alle ønsker at opleve rigdom i vores liv. Trods min ekspertise kæmper jeg, ligesom en masse mennesker, undertiden for ikke at gøre de forkerte ting, der gør at være rig, endsige afgående overhovedet, en ønskedrøm. Rige, nej, jeg taler om økonomisk uafhængighed, bog taler om rige mennesker. Nogle af os helt genert væk på konkurrerende, og for mig, det betyder, at vi virkelig ikke bør forsøge starte en virksomhed, hvis vi vil undgå enhver risiko.

Spar mindst 10% af din indkomst: nogle mennesker siger, at hvis du ikke kan spare penge, frø af storhed ikke er i dig. Stigende efterspørgsel kombineret med reduceret antallet af ejendomsmæglere åbner døren for en stærk virksomhed. Som Barbara Mlotek Whelehan af forklaret i en nylig artikel, unge kan begynde at planlægge for pensionering nu og fordele dukker op i det lange løb.

Hvis ikke du er villig til at tage risici vil du sandsynligvis aldrig blive rig, så der er virkelig ingen nem måde at gøre en masse penge på kort tid. Uddanne dig selv om de forskellige måder du kan lovligt blive rig og investere dine penge er nøglen, men. Så når du er arbejdsgiver spørger, “Vil du investere i selskabet 401 (k),” det virkelige spørgsmål er, “Vil du til at afsætte $1.800 og få $4.800?” Hvis du svarer nej til at en, er du ved at mislykkes liv 101.

Tage et hårdt kig på hvordan du bruger penge og hvis du finder nogen useriøst udgifter, er det tid til at skære dem ud. Investere i en fast ejendom er aldrig om de kortsigtede profit. Du kan tjekke ud denne samtale lige her til at se, hvordan hun gør det- og hvordan hun formået at ansætte sin mand ud af sit fuldtidsjob, så de kunne begge bruger markant mere tid sammen med deres søn og lån rentefrit.

Deltag SurveyJunkie (har en A + rating fra BBB) og tjene penge for at tage surveys i din fritid. Rige, dog har uddannet sig til forventer store ting til at ske og tjene flere penge. Kurset udforsker også let-til-start online virksomheder og avancerede investeringsteknikker.

Tusindvis af værdifulde bøger er skrevet om hvordan man laver penge med fast ejendom. Når du går på Pension, vil du stadig kræver en indtægt til at dække ikke kun grundlæggende levende væsentlige (gerne leje og mad) men at opretholde den livsstil, du har arbejdet så hårdt at opnå. Og hvis du slå ud for at være heldig og din lotteri vinder, vil du blive virkelig rig.

Sandsynligvis en af de bedste livsfærdigheder sparetip, fordi det er så nemt at bruge $100 og så svært at tjene det. Som beregninger viser, hvis du ønsker at blive en millionær, du bliver nødt til at spare mere end $100 hver måned. Hvis du investerer 10% af denne indkomst ($5,652) på et sammensat afkast på 10,2% (de S & P 500’s track record fra 1915-2015) over 30 år, vil du ende med mere end $1.000.000.

Ved hjælp af den samme kunne potentielle overvejelse af start-up i de ovennævnte punkter, eje aktier i en eller flere nystartede virksomheder være en værdifuld investering hvis virksomheden trives og flyder eller sælges til en større virksomhed. Min begrundelse for at tage denne vej er enkel – passiv indkomst ved at opbygge en succesfuld selvbærende forretning, har jeg kommet til at nyde mere tid frihed til at gøre de ting, jeg ønsker.

This entry was posted in Pro Life Tips. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.