Sådan lytter du til lydbøger på cd

Hvis du vil købe lydbøger til din computer, skal du vide, hvilke typer titler der er tilgængelige. Tro det eller ej, de typer af lydbøger til rådighed på cd varierer fra genre til genre. De mest anvendte genrer er romantik, science fiction, horror, business og komedie. Hvis du vil købe lydbøger til din computer, skal du forstå, hvordan de fungerer.

Gratis lydbøger på CD En af de største ulemper ved normale lydbøger er, at de læses som tekst. Det betyder, at hvis du læser om en romance roman, vil ordene være i vers form, ligesom du ville forvente, når du læser en avis eller et blad. Disse gratis lydbøger læses i et normalt tempo, så hvis du er en hurtig læser, vil du sandsynligvis opdage, at lydbogen løber tør for tid, før du er færdig. Hvis du kan lide genren, er dette muligvis ikke et problem for dig, men hvis du er en afslappet læser, vil du sandsynligvis ikke have nogen glæde af at læse lydbøger på cd.

Audiobook Direct er en online lydbogsbutik, der giver dig mulighed for at bestille lydbøger til din computer. De leveres til din e-mail og kan endda downloades til din computer. Dette er den nemmeste metode til at købe enhver lydbog. Det har også de mindste omkostninger, så du kan få en masse lydbøger leveret til din e-mail for mindre end en traditionel boghandel.

Leje Program Leje Program på AudiobookDiscovery tilbyder mange populære lydbøger til huslejer. Hvis du kan lide romantik, science fiction, skrækhistorier eller forretningsoplysninger, kan du finde tusindvis af bøger, der er tilgængelige på RentalMarks. Du skal blot vælge en titel, skal du klikke på knappen “bestil nu” og vente et par minutter, mens dit valg sendes til din e-mail. Når du er færdig med din ordre, skal du blot foretage betalingen og gennemføre dit køb i enhver lydbogsbutik.

Læsning i sengen En anden måde at læse flere lydbøger på cd er at lytte til dem, mens du slapper af i sengen. Hvis du blot slutter cd’en med MP3 til stereoanlægget i hjemmet, afspilles en af dine foretrukne lydbøger. Du kan bære øretelefoner og tage en lang lur, mens du lytter. Når du føler dig bedre og har mere energi, kan du derefter vende din opmærksomhed tilbage til din bog. Denne teknik giver dig mulighed for at læse mindre, mens du nyder den afslappende proces.

En anden måde at spare penge på lydbøger på cd er ved at deltage i hæren af lydbøger klubmedlemmer, der abonnerer på flere online klubber. Med hvert abonnement får du en særlig rabat på prisen på hver bog. På denne måde behøver du ikke at bruge store summer på dyre lydbøger. Hvert af dine abonnementer leveres med en liste over lydbøger, der allerede er tilgængelige i dit valg. Alt du skal gøre er at tjekke dine valg og tilføje de titler, du ønsker, til din indkøbskurv.

This entry was posted in Mad og Opskrifter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.