Sukker Svævefly Oplysninger Bur F. A. Q. ‘ s

de Fleste af vores trampolin senge er pladsen til bare lidt firkantet. Disse røde linjer tilføjet til trampolin senge hjælpe den enkelte til at visualisere sikkert hoppe på trampolin. Hvis du allerede har købt din trampoliner , er det vigtigt at tage et minut til fulde at forstå alle de trampolin dele, og at opstille nogle enkle regler for, hvordan hoppe platform skal bruges af børn i din familie. Tidligere folk bruges til at besøge dyrt lounges, barer, gaming malkestalde og tage deres småbørn til legepladser og parker for at have det sjovt, men nu, de er ikke gode nok som deres vigtigste mål er at gøre overskud. Også, bellicon trampoliner kan tage op til 440 kg. Alle trampoliner, der er beskadiget er hurtigt erstattet, men du kan altid være sikker på, at der er en redundans af hensyn til din sikkerhed. Alle Dommer afgørelser er endelige og alle regler skal følges for alles sikkerhed.

Når det kommer til trampolin parker, du har måske hørt nogle dårlige rygter, der går rundt, når det kommer til sikkerhed. Nyde sjov oplevelse af at købe en trampolin, ved at tage til efterretning følgende nyttige råd for at gøre processen meget nemmere. Vi bruger et par ekstra forholdsregler for at beskytte alle vores kunder. Den AlleyOOP 10’x17′ Rektangel og AlleyOOP DoubleBounce ansætte 9.25″ fjedre (disse strække sig længere end standard 10″ fjedre), og alle andre AlleyOOP cirkulære trampoliner bruge 6.4″ lange fjedre (disse strække sig længere end standard 8.5″ fjedre). Den JumpSport 10’x17′ Rektangel springs er 10″ long og alle andre JumpSport Elite og JumpSport Klassiske cirkulære trampoliner bruge 8.5″ lange fjedre. Gællerne er der, hvor sporerne er gjort.

jeg har ikke tænkt mig at spilde din tid på at fortælle dig, at frugter og grøntsager, der er rigtige for dig. Du kan fortælle barnet, at det er bedst at gøre så, lige i midten af trampolinen. For dem, der er nye til at komme i god fysisk form gennem maskinen, det bliver så svært at vælge den rigtige blandt de forskellige mærker, der findes på markedet før køb. Mens børnene hoppe, vores omfattende sikkerheds-kabinet system jævnt fordeler konsekvenser i hele systemet, der sikrer, jumpere er sikkert og sikkert guidet tilbage til at hoppe overflade. Før du bruger nogen af de Rebounderz udstyr eller hoppe på en enkelt trampolin, hver person har til at gå gennem en kort sikkerheds briefing på, hvad der er tilladt og hvad der ikke er tilladt her på Rebounderz. Unik til alle Rebounderz faciliteter er en funktion, der hedder “Joshua” Linjer.

faktisk, Rebounderz bryster sig af at være den sikreste trampolin parker i familien underholdnings-industrien, fordi du og din families sikkerhed er ikke-omsætningspapirer. Og mens der er nogle trampolin parker i branchen, der er slap om regler og standarder for sikkerhed, trampolin til nedgravning Rebounderz er ikke en af dem. Der er en bred vifte af forskellige trampoliner til at udfylde dine behov. Med dette i tankerne, Dommerne er der for at hjælpe i alligevel de kan, så er du velkommen til at stille dem spørgsmål eller bare ramme dem op til en lille snak! Næsten alle derude var der anmoder mig til at gennemgå de seneste trampoliner på markedet. Hvad gør vores trampoliner den bedste hoppe på trampoliner på markedet? Vælg en rund eller rektangulær trampolin stil, afhængigt af hvad der fungerer bedst i din have – samtidig med en Quad-Lok rammen giver mulighed for nem montering og afmontering. Det skaber også en klar vision for forældre, mens blanding pænt i baghaven.

Men i mit tilfælde, jeg var ved at købe en trampolin til lidt sjov for mine børn, mens jeg gik ikke med denne ene i den sidste ende, var det kun, fordi det ikke passer til min baghave behov. Hvert forår er udviklet for maksimal hoppe og holdbarhed, samtidig med dæmpning landinger. Hver og en af vores kilder er udviklet til den bedste hoppe og holdbarhed, samtidig med dæmpning landinger. Fagfolk vælger AlleyOOP for vores egen PianoSprings, der leverer de største, bedste hoppe rundt-bar ingen. Familier vælger JumpSport for vores egen Pro-Stretch Kilder, som giver en jævn, lang-varige hoppe. PowerBounce løfter forestillingen spektrum for athletic eller større jumpere og forbedrer omkredsen hoppe.

This entry was posted in Huset. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.