TheFIREstarter

Velkommen til London i brand (økonomisk uafhængighed, gå tidligt på Pension). Jeg er ligeglad hvor du befinder dig i dit liv, du ejer det og du kan ændre den. Der er ingen hul for dybt, at du ikke kan komme ud af. Jeg kender folk, der var i gæld så høj mellem payday og titel lån uden håb på alle, og de var i stand til at forcere deres vej ud og nu sætter deres liv at gå tidligt på Pension.

Jeg i øjeblikket opholder sig i en tilstand med 7% indkomstskat og intet salg skat (selv om de forsøger at få os til at stemme i en moms hvert par år og jeg er sikker på, at snart vil lykkes.) Jeg har brug at bo her, for at tjene en masse flere penge, end jeg kan i enhver anden medlemsstat.

Marcus Garrett er halvdelen af lønsedler og saldi podcast, certificeret intern revisor og forfatter af gæld gratis eller dø forsøger: hvordan jeg begravet mig i Over $30.000 i gæld og gravet min vej ud af alder 30. Du kan finde ham på kvidre @PayBalances og Facebook: PaychecksAndBalances.

Jeg er forfatter til The tidlig pensionering køreplan, skaberen af og co-vært for The 2 sparsommelig Dudes Podcast når jeg opdagede, at jeg kunne få adgang til min langsigtet pensionskonti uden en straf før en alder af 60 til at gå på Pension tidligt ved hjælp af min familie middelklasse-indkomst, jeg aldrig kiggede tilbage.

Sommetider er det nødvendigt at minde om konsekvenserne af nogle af disse beslutninger – at bruge mere på dit hjem, for eksempel, er tilbøjelige til at skubbe din pension tilbage, og købe en sen-model europæiske bil for tidligt kan også betyde, at du vil gå på Pension med mindre end du ville have.

Udbuddet af investeringsmuligheder kan virke overvældende, men lad ikke det afholde dig fra at sprede din portefølje for at maksimere dine finansielle sikkerhed og undgå at få et job rent ud af desperation, hvis der sker for at være en økonomisk nedtur i fremtiden .

Du kan ikke være åbne over for idéen om skæring udgifter af ridning din cykel, når det er muligt, flytte tættere på arbejde for at fjerne lang pendler, ikke længere låne penge til biler, eller andre sparsommelighed foranstaltninger til at hjælpe dig med at opnå en uhyggelig besparelser sats.

Men først, du behøver at vide, hvordan din aktuelle opsparing vaner stak op. Privatøkonomi blogger Zach med fire søjle frihed lavet en simpel diagram, der nedbryder hvor tæt du er på økonomisk uafhængighed, eller førtidspension, baseret på hvor meget du er i stand til at spare op og investere hver måned.

Selvom du ikke måske føler dig tryg, du afslutter din job inden for de næste par år, kan du stadig arbejde på at udvikle passiv indkomst streams, flænge ikke-nødvendigheder fra dit budget og indarbejde nye investeringer i din portefølje til at sprede det som meget som muligt.

Under afmatningen begyndte et enormt antal mennesker at skrive om placering uafhængige livsstil, der tillader en at bryde fri fra 9-5 og virkelig gør, hvad du ønsker.” I virkeligheden ved vi alle, hvad de virkelig ønskede var at have et godt job og blive accepteret af samfundet.

This entry was posted in Pro Life Tips. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.